Voor de Sier Hardenberg - Wol, babykleding , en meer...


Voorstraat 51 7772 AB Hardenberg
06 30132945 Klik om te bellen

Over Voor de Sier Hardenberg - Wol, babykleding , en meer...

Wie zijn wij?

Voor de Sier is een kleurrijke, inspirerende en creatieve fysieke winkel op het gebied van haken en breien. Naast onze winkel in Hardenberg hebben we ook een webshop, www.bijvoordesier.nl We hebben garens van o.a. Scheepjeswol, Lana Grossa, Durable en Papatya Batik. Wil je niets missen van de ontwikkelingen van onze winkel? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Hier vind je altijd leuke ideeën, inspiratie en blijf je op de hoogte van nieuwtjes. 

Handige hebbedingen

Naast verschillende soorten hebben we natuurlijk ook van alles wat je nodig kunt hebben om te haken of te breien. Haaknaalden en breipennen zijn natuurlijk onmisbaar, maar er is nog veel meer wat je nodig kunt hebben bij jouw creatieve handwerk. 

Feetje Babykleding

Ook verkopen wij comfortabele babykleding en wafelpyama's van Feetje. Twee keer per jaar krijgen we nieuwe seizoenscollectie binnen. Zo is er altijd wel iets leuks te vinden als kraamcadeautje of om zelf iets te kopen voor je kleintje. En tuurlijk ontbreken de oude vertrouwde wafelpyjama's van Feetje niet. 

We hopen je te zien in onze winkel.

Foto's

Voor de Sier Hardenberg - Wol, babykleding , en meer... in het kort

Producten

Breien en Haken
Fournituren
Handwerkmateriaal

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Voor de Sier Hardenberg - Wol, babykleding , en meer...


Voorstraat 51 7772 AB Hardenberg
06 30132945 Klik om te bellen