Vilt-o-rama


Kerkstraat 35 2377 AS Oude wetering
06 20986911 Klik om te bellen

Over Vilt-o-rama

Viltorama voor al je vilt workshops! Natvilten, naaldvilten en wolschilderen. De webwinkel en atelier voor wol en vilt. Viltorama voor al je viltmaterialen! Webshop of in het atelier. Voor iedereen die een kijkje wil nemen in de wereld van wol en vilt. Neem een kijkje in de webshop of kom langs in mijn winkeltje / atelier voor (een kennismaking met) deze mooie materialen.

Bij Vilt-o-rama kan je terecht voor diverse workshops en kinderfeestjes. Het is mooi om te zien en te voelen hoe de fijne, luchtige en zachte wol door de toevoeging van water, zeep en beweging veranderd van losse stukjes wol in een kunststukje. Of hoe je de wol door middel van een viltnaald aan elkaar "plakt". Als je eenmaal weet hoe je moet vilten gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. Tassen, sieraden, hoedjes en sjaals. Maar ook kussen en wandversieringen.
Ook kinderen vinden het heerlijk om met de zachte wol, water en zeep bezig te zijn. En het resultaat? Altijd iets moois.
Uiteraard kan je (aanvullend) materiaal kopen bij Vilt-o-rama. Denk aan merino lontwol, wolvlies, naaldvlies, viltnaalden en olijfzeep, viltnaalden etc.

Vilt-o-rama in het kort

Producten

Hobbymateriaal
Textiel
Vilten

Diensten

Cursussen
Kinderfeestjes
Workshops

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Vilt-o-rama


Kerkstraat 35 2377 AS Oude wetering
06 20986911 Klik om te bellen