't Pandje Naaimachines


Snijdersstraat 9 8223 AA Lelystad
0320-222747 Klik om te bellen

Over 't Pandje Naaimachines

't Pandje Naaimachines uit Lelystad is al ruim 40 jaar gevestigd in het winkelcentrum Lelycentre. Aan de Snijdersstraat 9, 8223 AA kun je onze royale winkel met 300 m2 enorm veel artikelen op het gebied van zelfmaakmode vinden. Maar ook in onze webwinkel kun je een groot gedeelte van ons assortiment bestellen.

Naaimachines: Wij verkopen nieuwe èn tweedehands naaimachines. Onze merken zijn Husqvarna VIKING, PFAFF, SINGER, Baby Lock, BROTHER, JANOME, JUKI en Lewenstein. Maar ook lockmachines, borduurmachines en coverstich machines hebben wij in ons assortiment. Bij aankoop van de machine in onze winkel krijgt u altijd een demonstratie en een gratis les op de machine, zo haalt u alles uit uw machine! Met u zoeken wij een machine die past bij uw wensen, een machine met oneindig veel mogelijkheden of een machine voor verstelwerk. Ook zijn er veel verschillende accessoires te koop voor de machines, van naaivoetjes, spoeltjes, aanschuiftafels tot opbergtassen.

Reparaties en onderhoud: onze gediplomeerde en ervaren monteur voert reparaties en onderhoud uit van alle merken, bijna alles lukt binnen 2 werkdagen.
U hoeft niet ver te lopen met uw machine, laden en lossen kan via de achterzijde van de winkel aan de Gruttershof.

Inspiratie: Kom gerust eens kijken naar alle quilststoffen, katoenen en jersey stoffen, skai, voering, de zeer uitgebreide collectie fournituren, borduurstoffen, borduurgarens en haak- en breigarens van SMC Schachenmayr, Scheepjes en Phildar. Ook is er een groot assortiment paspoppen, daglicht lampen, ScanNCut, haak- en breiboeken, Dylon textielverf, kijkend door de winkel laat je je inspireren door alle prachtige kleuren en materialen. Ons ervaren creatieve team vindt het belangrijk èn leuk jou te adviseren over onze producten.

Cursussen: Altijd al willen leren quilten? Er is een uitgebreid aanbod aan quiltcursussen. Van een basiscursus tot gevorderden cursussen.

Hartelijk welkom in onze winkel en wees creatief met 't Pandje Naaimachines!

't Pandje Naaimachines in het kort

Producten

Boeken en tijdschriften
Borduren
Breien en Haken
Diamond Painting
Handwerkmateriaal
Hobbymateriaal
Kralen
Quilt
Stoffen

Diensten

Cursussen
Workshops

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

't Pandje Naaimachines


Snijdersstraat 9 8223 AA Lelystad
0320-222747 Klik om te bellen