Stoffen en Babystudio


Klaas Bosstraat 14 3882 AM Putten
0341-360717 Klik om te bellen

Over Stoffen en Babystudio

"De Stoffenwinkel in Putten, Ouderwetse gezelligheid, behulpzaamheid en persoonlijk advies staat bij ons voorop in onze knusse, gezellige en volle winkel voor het kopen van uw Stoffen, materialen, brei- en haakgarens.

De stoffen afdeling is Gespecialiseerd in stoffen voor wiegbekleding, baby en kinder-kamer / -kleding, creatief naaiwerk, en natuurlijk voor uw interieur met de bijpassende fournituren.

D.I.Y. bent u bij ons op het juiste adres. Een grote collectie broderie stoffen , wij maken ook op bestelling lakens en dekbedhoesje voor de baby en kinderkamer, het opnieuw bekleden van uw (familie) wieg alles naar eigen idee. De vele lintjes, bandjes, kantjes, ritsen, garens, knoopjes in ons assortiment maken de keuze altijd moeilijk."

Daarnaast hebben wij een brei- en haak afdeling met veel katoen garens, of katoen met acryl, hierbij ook een grote keuze voor baby en kinderen, het maken van wiegdeken of ledikant. 

De Quiltkelder Putten, is op onze beneden verdieping gevestigd waar wij de quiltstoffen verkopen , workshops en lessen geven voor beginners en gevorderden in het patchwork en quilten.

Er is een grote keuze aan boeken, patronen en fournituren .

Wilt u een klein idee krijgen wat er in onze winkel wordt verkocht? 

Neem een kijkje in onze webshop

Foto's

Stoffenwinkel in Putten

Stoffen en Babystudio in het kort

Producten

Boeken en tijdschriften
Borduren
Breien en Haken
Handwerkmateriaal
Quilt
Stoffen
Textiel

Diensten

Cursussen
Workshops

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Artikelen

Wat is een veilige wieg.

  Een veilige wieg is een wieg met spijlen of een waarvan de zijkant een open structuur heeft zoals een natuurlijke (katoenen) geweven stof. De afstand tussen de spijlen of de diameter van gaten in de...

Onze locatie

Stoffen en Babystudio


Klaas Bosstraat 14 3882 AM Putten
0341-360717 Klik om te bellen