Steekje Los


Hommelstraat 25 6828 AJ Arnhem

Over Steekje Los

Grootste en goedkoopste wolwinkel online in Nederland en Belgie

Verkoop betaalbare kwaliteit breiwol, breigarens, haakgarens, borduurgarens en meer handwerk fournituren. Verkoop aan particulieren en als groothandel aan winkeliers en bedrijven. Online wolwinkel verstuurd rechtstreeks van de fabrieken de fijnste wol en garens voor een goedkope prijs. Ice yarns kopen in Nederland, Belgie of waar u zich wereldwijd maar ook bevind, overal te bestellen en te leveren. 

De wolwinkel is in 2005 gestart met het importeren van wol en garens en verkoopt dit uitsluitend online. Zo kunnen ze besparen op de magazijn of winkel kosten en de prijs voor de consument zo laag mogelijk houden. In het assortiment vind men vele soorten wol waaronder alpaca, mohair, angora, cashmier en merino wol. Ruime keuze in zomer, winter, lente en herst garens en vele gratis breipatronen kan men hier direct downloaden. 

Dewolwinkel selecteert wol, garens en de overige aangeboden handwerk fournituren op kwaliteit en betaalbaarheid voordat het in de haak en breiwinkel wordt aangeboden. Rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht en direct aan de particuliere handwerk liefhebbers verkopen. Doordat er verder geen tussenhandelaar in zit, kunnen de producten voor een betaalbare prijs verkocht worden. En dit met het gemak van een online winkel, dus heerlijk vanuit je luie stoel bestellen!

Foto's

Steekje Los in het kort

Producten

Borduren
Breien en Haken
Handwerkmateriaal
Hobbymateriaal
Quilt

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Steekje Los


Hommelstraat 25 6828 AJ Arnhem