Marianne's Brei- en Haakboetiek


Rijsoordsestraat 30 2988 XD Ridderkerk
06 24332291 Klik om te bellen

Over Marianne's Brei- en Haakboetiek

Een gezellig adres voor iedereen die bezig is met breien en haken, allerlei soorten wol en garens voor brei- en haakprojecten.

Wij bieden u een mooie basis-collectie breiwol en haakgaren, met voor ieder seizoen wat nieuws, wat speciaals...., Wol, katoen of gemengd met andere grondstoffen, dikke garens, creatieve garen in kleur en struktuur.....

Sokkenwol in verschillende maten en soorten, effen en gekleurd, voor de dunne klassieke sok of voor de iets dikkere sok, of zelfs de echte dikke geitenwollen sokken voor in de laarzen.

Macramé is dé nieuwe vorm van hobby, we hebben daar garens, ideeen en boeken voor.

Allertei pakketjes om te haken en te breien, kompleet met alle benodigdheden, beschrijving in meerdere talen en alle fournituren als oogjes, vulling e.a. om het project te maken.

Permanent hebben wij een kast met opruiming, aanbiedingen, leuke prijsjes en restanten. Deze vind u ook op de website, pagina OPRUIMING. We houden deze voorraad zo up-to-dat als mogelijk, twijfelt u of er nog voldoende beschikbaar is, u mag altijd even kontakt opnemen. Dit kan via whats-app of kontakt via de website.

We kijken graag met u mee bij een project. Bent u enthousiast begonnen, maar loopt u ergens vast ? Kom gerust langs, of plan een afspraak, dan kijken we samen hoe het verder moet. Wilt u specifiek iets leren is misschien een breiles of haakles een idee .... ?

Van 2011 tot 2019 stonden wij met 2 kramen wol op de Markt in Ridderkerk. Sinds februari 2019 hebben we een eigen winkeltje in Rijsoord aan de Rijsoordsestraat 30. Dit is een parallelstraatje van de Rijkstraatweg die dwars door Rijsoord loopt. Soms is het even zoeken, maar eenmaal gezien is het niet moeilijk. Kijk voor de bereikbaarheid gerust even op onze Home-pagina van de website, onder bereikbaarheid dan is het duidelijker.

Komt u met de auto, onze winkel is achter het woonhuis Rijsoordsestraat 30. Staat u voor dit huis, rijd even met de weg mee door de bocht en u ziet ons aan uw rechterhand. Parkeren kan bij het water, in de wijk of -bent u mogelijk moeilijk ter been- bij de winkel op het oprijpad mag ook gerust.

Kom gezellig eens langs, we zijn geopend van dinsdag tot vrijdag, van 10-15 uur.

Schikken u deze tijden niet kunnen we altijd een andere afspraak maken.

Tot ziens bij mariannes Brei- en Haakboetiek !!

Foto's

Leuke versieringen, om het even leuk af te maken
Breinaalden, Haaknaalden, allerlei accesoires, brei- en haakgereedschap, dieren-oogjes, houten kralen, vulling, pakketjes om te haken of breien...
Altijd ideeen in de winkel, met advies over kleur, wat is geschikt, wat wilt u maken ?
Groot kleuren-aanbod in acryl-garens in diverse diktes
Welkom in onze gezellige wolwinkel in Rijsoord

Marianne's Brei- en Haakboetiek in het kort

Producten

Boeken en tijdschriften
Breien en Haken
Fournituren
Handwerkmateriaal
Hobbymateriaal
Kralen

Diensten

Cursussen

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Onze locatie

Logo Marianne's Brei- en Haakboetiek

Marianne's Brei- en Haakboetiek

Marianne's Brei- en Haakboetiek


Rijsoordsestraat 30 2988 XD Ridderkerk
06 24332291 Klik om te bellen