Kralenkiosk


Borstelweg 3-A 7545 MR Enschede
053 574 8316 Klik om te bellen

Over Kralenkiosk

In ons Kralenmagazijn in Enschede en in onze online webshop vind je vrijwel alles en meer voor het maken van sieraden. Wij beschikken over een zeer gevarieerd aanbod van ruim 15.000 producten, dus voor elk wat wils! Bij de Kralenkiosk tref je een mega keuze aan kralen (9000+) waaronder een grootse collectie Miyuki kralen. Voor zowel de Rocailles als de Delica liefhebbers is dit het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment word wekelijks verfrist met de nieuwste trends op het gebied van sieraden maken (DIY).

Naast de ruime keuze aan kralen bieden we de meest uiteenlopende basis producten en benodigdheden aan om je eigen sieradenproject mee te starten. Basics zoals sluitingen en producten om je sieraad mooi mee af te werken vindt je in ons assortiment in de 4 bekende kleuren Goud, Zilver, Brons en natuurlijk Rosé Goud. De materiaalkeuze bestaat uit Basic Quality en het geliefde Designer Quality (DQ) Voor elk project en voor elk budget genoeg keuze!

Ook beschikken wij over een uitgebreid assortiment gereedschap voor zowel de beginner als de gevorderde kralen hobbyist. Van weeframen, (haak) naalden, lijm en rijgmaterialen tot en met Bead embroidery producten.

Ook de liefhebbers van rond leer, plat leer, bedeltjes en hangers, cabochons en puntstenen, kwastjes en veertjes, hebben voldoende keus om wat leuks te vinden!

Op werkdagen (kijk voor actuele openingstijden op onze website) ben je bij ons van harte welkom in ons magazijn van ruim 550 M2  , de koffie staat altijd klaar! Is Enschede net iets te ver voor je, bezoek ons dan op onze website: www.kralenkiosk.com waar je ons gehele assortiment online vindt.

Foto's

Kralenkiosk in het kort

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Kralenkiosk

Kralenkiosk

Kralenkiosk


Borstelweg 3-A 7545 MR Enschede
053 574 8316 Klik om te bellen