Keltja


Akkerstraat 8 5293 AK Gemonde

Over Keltja

Keltja biedt een breed scala aan workshops en unieke handgemaakte artikelen aan.

Van handgemaakte tassen, telefoonhoesjes, sieraden en onderzetters van fietsbinnenband tot gemozaïekte dienbladen, comfortabele sloffen van vilt en meer. Een deel van de artikelen is gemaakt van gebruikte fietsbanden en andere hergebruikte materialen. Zo krijgen afgedankte materialen een tweede leven. Goed voor het milieu, en bovendien ook nog zeer origineel!

Naast handgemaakte artikelen verzorgt Keltja ook creatieve workshops in Brabant (en eventueel ook daar buiten) die geheel naar uw wens kunnen worden samengesteld.
Deze workshops zijn geschikt als vrijgezellenfeest of kinderfeestje, maar uiteraard is het ook mogelijk om gezellig met een vriendengroep een workshop te volgen.

Keltja kan geheel naar uw eigen wens artikelen op maat maken. Er is ook een mogelijkheid om specifieke materialen (b.v. een oud kledingstuk)
in een artikel te laten verwerken. Indien u hierin geïnteresseerd bent, dan kunt u per email contact opnemen.

Bent u op zoek naar een origineel en duurzaam cadeau? Dan bent u bij Keltja aan het juiste adres!

Met elke aankoop steunt u bovendien KWF kankerbestrijding, want van elk verkocht product gaat 10% van de verkoopprijs naar KWF kankerbestrijding. Kijk voor meer informatie op www.keltja.nl

Foto's

Schoudertas van fietsband

Keltja in het kort

Producten

Decoratie
Hout
Mozaiek
Powertex artikelen
Sieraden
Textiel

Diensten

Kinderfeestjes
Knutselmiddagen
Workshops

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Keltja


Akkerstraat 8 5293 AK Gemonde