Hobby Hoek Tienhoven


Laan van Niftarlake 137 3612 BR Tienhoven
06 40618641 Klik om te bellen

Kleinschalig
Vraag en wij zoeken het op
Unieke locatie

Over Hobby Hoek Tienhoven

Hobby Hoek Tienhoven zit op een unieke locatie in de Stichtse Vecht. Begonnen als het Gezellige Hobby Hoekje in de Gezellige Winkel te Breukelen deze ging helaas sluiten. Nu hebben wij een plekje in Tienhoven dichtbij de plassen en tussen de weilanden. Hobby Hoek Tienhoven verkoopt diverse garens, lint, lijmen,fournituren, verf materialen, pakketten diverse ook voor kinderen, ons winkeltje is heel divers. Wij leveren ook op verzoek....de ruimte is beperkt maar het aanbod in hobby- handwerkmaterialen is legio. Wilt u iets specifieks dan gaan wij het voor u regelen. Wat betreft wol, katoen etc. Leveren wij diverse merken o.a. Yarn and Colors en Scheepjes. De merken voor Fournituren zijn o.a. prym, Grundl, Kleber .... voor iedere portemonnee iets. We hebben een diversiteit aan quiltlapjes voor leuke prijzen. Diverse stoffen vooral coupons variërend van 2 tot 20 euro. Uitgebreid aanbod om sierraden te maken.

Wat ons apart maakt is a. de unieke locatie b.de prijzen c.uw wensen proberen wij te regelen d. De gezelligheid 

Naast verkoop van hobby, fournituren en handwerkmaterialen hebben wij een hele mooie collectie cadeau artikelen en home and living. Teveel om alles op te noemen.

Hobby Hoek Tienhoven is ontstaan door veel vraag naar hobby materialen in Breukelen en omgeving. Anneke's cadeau atelier bestond al daarnaast is deze aanvulling gekomen. Het cadeau atelier is ontstaan door het maken van geurzakjes. Inmiddels bestaat Anneke's cadeau atelier 10 jaar.

Kom ons mooie dorpje bezoeken we hebben eet gelegenheden, mooi streekmuseum, dorpswinkel de Kastanjehoeve. De moeite waard van harte welkom 

De Gezellige Hobby Hoek Tienhoven

Onze locatie

Hobby Hoek Tienhoven


Laan van Niftarlake 137 3612 BR Tienhoven
06 40618641 Klik om te bellen