Het Kralennest


Meenteweg 14 9626 BH Schildwolde
0646408782 Klik om te bellen

Over Het Kralennest

Uw leverancier van kralen en materialen om uw eigen sieraden te maken,
DIY producten voor uw miniatuur-/poppenhuisbouw en unieke borduurpakketten.

Sinds kort leveren wij ook artikelen om uw eigen poppenhuizen te maken. Alles op het gebied van DIY voor u, van steenstips aan de buitenzijde tot behang aan de binnenzijde. 

Onze steenstrips zijn uniek. Gemaakt van hetzelfde materiaal waarvan steenstrips voor huizen gemaakt zijn op de maat van uw poppenhuis. Verkrijgbaar in diverse kleuren. We maken van hetzelfde maeriaal er daksingels van. Neem een kijkje op de site voor alle kleuren en voorbeelden. Ook hebben we riet voor een rieten dak. Dit is gemaakt van kokosvezels.

We hebben artikelen van Houseworks, van Unique miniaturen, van Street Ahead, van Vega Mini en van Modelengeniering. We hebben keramieke steentjes van 5x5mm groot in diverse kleuren. Hout, kunststof en messing te veel om op te noemen. 

Alles op het gebied van het zef maken van uw meubeltjes, huizen en andere accesoires.

Met behulp van de kralen en toebehoren voor sieraden maken maakt u alle kleine snuisterijen op de door u gekozen schaal. Met het DMC maakt u uw eigen vloerkleden. We hebben tevens een aantal patronen voor de vloerkleden. Wilt u uw eigen schilderij of foto borduren voor in uw poppenhuis? Wij maken het patroon.

Het Kralennest in het kort

Producten

Borduren
Breien en Haken
Decoratie
Handwerkmateriaal
Hobbymateriaal
Hout
Kralen
Mozaiek
Papier & karton
Sieraden

Diensten

Workshops

Heeft het Thuiswinkel Waarborg kenmerk

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Het Kralennest


Meenteweg 14 9626 BH Schildwolde
0646408782 Klik om te bellen