Haak maar aan bij Sas


De veken 17-0.01 1716 KE Opmeer
06-15860488 Klik om te bellen

Over Haak maar aan bij Sas

Welkom bij Haak maar aan bij Sas de gezelligste wolwinkel van West Friesland. Kom vooral langs in ons inspiratiecentrum om de nieuwste garens, trends en kleuren te bekijken.  We zijn premium dealer van Bobbiny, we hebben het gehele assortiment in ons inspiratiecentrum liggen. Met daarbij veel voorbeelden en patronen om zelf een item met Bobbiny te maken. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook voor de breisters en haaksters nog andere merken aan. Waaronder het gehele Wooladdicts assortiment, Scheepjes, Durable, Phildar, Lang Yarns en het Italiaanse merk Borgi di Pazzi. Kortom voor iedereen is er wel wat te vinden.

We zijn gevestigd in het nieuwe bedrijvenpand Uplake, op de veken 17-0.01 te Opmeer (links op de hoek). Met volop gratis parkeerplekken aan de linker zijkant van het pand.

Elke donderdagavond is er het haak- en breicafe. Kom gezellig langs met het werk waar je mee bezig bent, of doe inspiratie op voor nieuwe projecten. Tijdens deze avond kun je vragen stellen, andere brei- en haakliefhebbers ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Ondertussen kan je natuurlijk heerlijk shoppen in de collectie van Haak maar aan Sas. De enige voorwaarde is dat je met garen werkt met materiaal wat gekocht is bij Haak maar aan bij Sas.

Foto's

Bobbiny premium

Haak maar aan bij Sas in het kort

Producten

Bobbiny
Breien en Haken

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Haak maar aan bij Sas


De veken 17-0.01 1716 KE Opmeer
06-15860488 Klik om te bellen