glow in the dark winkel


Kees-en-Henny-de-Ruijterstraat-21 21 5146 ER Waalwijk

Over glow in the dark winkel

Met glow in the dark wordt elk feest en party bijzonder. Hier vind je goedkope glow in the dark verf, lichtgevende verf en make up. Alles wat oplicht in het donker vind je bij glow in the dark winkel. Kijk hier voor een snelle levering van lichtgevende gadgets en feestartikelen die gloeien in het donker en oplichten als het nacht wordt.
Glow in the dark spullen zoals sterren, stickers, make-up, schmink, verf en sieraden zijn hier te koop. Maar ook voor LED-verlichting, uiteenlopende gadgets en verlichting voor fiets, in huis en buiten. Lichtgevende spullen en gloeiend in het donker kun je hier bestellen. Leuke ideeën voor kun je hier zeker opdoen! Glow in the dark sticks feestartikelen zijn heel populair als je een feestje bijzonder wilt aankleden; of je kiest voor een fluo party voor disco of verkleedavonden. Lichtgevende sterren of hartjes voor het gezellig maken van een kinderkamer zijn bij ons voordelig. Laat je inspireren door onze webshop.

Lichtgevend glow in the dark bestellen?
Glow in the dark gadgets kopen kan hier en maak van elk feestje of evenement een flitsende happening. Nu bestellen, is snel in huis hebben. Bestel via info@glowinthedarkwinkel.nl en wij zorgen ervoor dat je spulletjes snel bezorgd worden. Goed ingepakt zodat alle lichtgevende spulletjes veilig bij je aankomen.

Foto's

Glow in the dark verf onzichtbaar

glow in the dark winkel in het kort

Producten

Bodypaint
Hobbymateriaal
Hout
Papier & karton
Schildersmateriaal
Sieraden
Tekenmateriaal
Textiel
Verfmateriaal

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

glow in the dark winkel


Kees-en-Henny-de-Ruijterstraat-21 21 5146 ER Waalwijk