Galerie de Voorst


Oudeweg 65 8316 AD Marknesse
06 51317752 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in de Bob Ross schilder techniek
Gecertificeerd Gary Jenkins docent
Het adres voor uw creatieve materialen

Over Galerie de Voorst

Welkom bij het Creatieve Atelier in de prachtige Marknesse in de Noordoostpolder! Bent u op zoek naar een inspirerende plek voor workshops en hoogwaardige hobby materialen? Zoek niet verder! Wij bieden een breed scala aan creatieve mogelijkheden om uw artistieke passie te verkennen en te ontwikkelen.

Bent u gefascineerd door de prachtige landschappen van Gary Jenkins en de rustgevende schilderijen van Bob Ross? Dan zult u genieten van onze speciale schilderworkshops die gewijd zijn aan hun technieken. Leer hoe u die kenmerkende penseelstreken en kleurenpaletten kunt beheersen terwijl u uw eigen meesterwerken creëert. Onze ervaren instructeurs begeleiden u stap voor stap, zodat zowel beginners als ervaren schilders kunnen deelnemen en plezier beleven aan het proces.

We bieden diverse workshops aan, zowel in ons atelier als op locatie. Of u nu de voorkeur geeft aan een gezellige en stimulerende sfeer in ons eigen atelier, of liever op een specifieke locatie wilt schilderen, wij passen ons aan aan uw wensen. Onze workshops zijn geschikt voor individuen, groepen, en zelfs bedrijfsuitjes.

Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreid assortiment van hoogwaardige hobby materialen. Van verf en penselen tot doeken en andere benodigdheden, wij streven ernaar om uw creatieve visie te ondersteunen met materialen van topkwaliteit.

Bent u klaar om uw creatieve reis te beginnen? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze workshops, planning en prijzen. Het Creatieve Atelier in de Noordoostpolder staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het ontdekken van uw artistieke potentieel.

Natuurlijke Expressies: Kunst in Bloei bij Galerie De Voorst

Foto's

Galerie de Voorst in het kort

Producten

Decoratie
Handwerkmateriaal
Hobbymateriaal
Hout
Kaarten, cadeaupakketten,lonten
Kralen
Mozaiek
Papier & karton
Powertex artikelen
Schildersmateriaal
Sieraden
Stoffen
Verfmateriaal

Diensten

Bedrijfsuitjes
Cursussen
Demonstraties
Galerijen
Kinderfeestjes
Knutselmiddagen
Workshops

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Galerie de Voorst


Oudeweg 65 8316 AD Marknesse
06 51317752 Klik om te bellen