Eva's Workshops


Venusstraat 9 5258 HC Berlicum nb
06-57106833 Klik om te bellen

Over Eva's Workshops

Hallo, Ik ben Eva Janssen en woon in het mooie dorpje Berlicum (NB).

Ik heb ruim 17 jaar ervaring met Powertex en alle bijbehorende producten en heb alle benodigde certificaten behaald welke een gekwalificeerde Powertex Trainster nodig heeft om workshops te mogen geven en nieuwe trainers aan te nemen.

Het begon allemaal zo’n 17 jaar geleden toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Powertex, ik was gelijk helemaal verslaafd. In 2004 emigreerden wij naar Australië alwaar wij een groothandel in Powertex zijn begonnen.

In nog geen 2 jaar hadden wij een landelijk netwerk van dealers en trainers opgebouwd en Powertex was ook in Australië een succesvol product geworden. Door een samenloop van omstandigheden zijn wij in februari 2008 terug gekomen naar Nederland, onze Powertex groothandel hebben wij verkocht aan een van onze trainsters.

Na terugkomst kon ik uiteraard niet stil blijven zitten en ben vervolgens met het idee gekomen om in Berlicum mijn ervaringen te delen door Powertex en Powertex Stone Art workshops te organiseren. Ik hoop dat jij net zo enthousiast zult zijn als wij allen die met Powertex werken.

Ik wens iedereen dan ook creatieve groeten toe.

Eva Janssen
Ouwesteijn 47
5258 PG Berlicum

Foto's

Eva's Workshops in het kort

Producten

Decoratie
Powertex artikelen

Diensten

Cursussen
Workshops

Onze locatie

Eva's Workshops


Venusstraat 9 5258 HC Berlicum nb
06-57106833 Klik om te bellen