De Gekleurde Parel


het Leunenberg 280 7544 JJ Enschede
0622940618 Klik om te bellen

Over De Gekleurde Parel

Deze winkel/webshop in Enschede heeft meer dan 10000 onderdelen en sieraden. Alles voor het maken van eigentijdse sieraden. Van kralen tot leer in diverse varianten, koord, onderdelen, van alles is er veel te vinden.

Workshops voor jong en oud in groepjes van 1 tot 6 personen op afspraak. Informeer naar de mogelijkheden! De kosten bedragen 17.50 euro p.p. excl. materialen die bij ons worden aangeschaft en inclusief koffie-thee en wat lekkers.

De sfeer bij ons is gemoedelijk en vooral gezellig. We staan open voor alle wensen rondom het te maken sieraad. Dus heb je speciale wensen, laat ze vooral weten. De insteek van de workshops is om mensen kennis te laten maken met diverse mogelijkheden van het sieraden maken. Bij elke groep/persoon wordt besproken of ze iets speciaals op het oog hebben of dat er bij voorkeur volgens een vaste opdracht wordt gewerkt. Zoveel mensen, zoveel voorkeuren en dat maakt een workshop zo leuk, of je een beginner bent of al iets verder, op elk niveau kan je beginnen en we zullen je helpen waar nodig.

Ook zijn er reguliere workshops met een terugkomende groepje mensen. De bedoeling is om twee maal per maand in de Gekleurde Parel te komen om iets leuks te maken. Op deze wijze kan je ook een groter project aanpakken. De avond duurt twee uur en de kosten bedragen voor twee avonden Euro 14,00 excl. materialen maar inclusief de basismaterialen als draad, lijm en gebruik gereedschappen.
Je kunt grotere projecten maken en tevens leuke vriendschappen sluiten. En vanzelfsprekend zitten koffie en thee bij de prijs van een workshop in. Je krijgt 15% korting op de materialen als je minimaal 6 maal de cursus gaat volgen. Inspiratie is er voldoende, aangezien de eigenaresse Marjanne ook alles zelf maakt.

Kom ons bezoeken op afspraak, je kunt er ook meteen een sieraad maken als je wilt.

Foto's

Turquoise ketting van keramiek

De Gekleurde Parel in het kort

Producten

Kralen
Sieraden

Diensten

Bedrijfsuitjes
Cursussen
Workshops

Heeft het Thuiswinkel Waarborg kenmerk

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

De Gekleurde Parel


het Leunenberg 280 7544 JJ Enschede
0622940618 Klik om te bellen