sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • B.W. ter Kuilestraat 173 173
    7545 KP Enschede
  • 0622940618
  • Website

De Gekleurde Parel

Deze gezellige winkel in Enschede heeft meer dan 10000 onderdelen en sieraden. Alles voor het maken van eigentijdse sieraden. Van kralen tot leer in diverse varianten, koord, onderdelen, van alles is er veel te vinden.

Workshops vinden plaats in de winkel, deze opende op 12 november 2013 en daar is plaats voor groepjes van maximaal 3 personen tijdens openingstijden, tot en met 6 personen in de avonduren. Informeer naar de mogelijkheden! De kosten bedragen 15.00 euro p.p. excl. materialen die bij ons worden aangeschaft en inclusief koffie-thee en wat lekkers.

De sfeer bij ons is gemoedelijk en vooral gezellig. We staan open voor alle wensen rondom het te maken sieraad. Dus heb je speciale wensen, laat ze vooral weten. De insteek van de workshops is om mensen kennis te laten maken met diverse mogelijkheden van het sieraden maken. Bij elke groep/persoon wordt besproken of ze iets speciaals op het oog hebben of dat er bij voorkeur volgens een vaste opdracht wordt gewerkt. Zoveel mensen, zoveel voorkeuren en dat maakt een workshop zo leuk, of je een beginner bent of al iets verder, op elk niveau kan je beginnen en we zullen je helpen waar nodig.

Ook zijn er reguliere workshops met een terugkomende groepje mensen. De bedoeling is om twee maal per maand in de Gekleurde Parel te komen om iets leuks te maken. Op deze wijze kan je ook een groter project aanpakken. De avond duurt twee uur en de kosten bedragen voor twee avonden Euro 14,00 excl. materialen maar inclusief de basismaterialen als draad, lijm en gebruik gereedschappen.
Je kunt grotere projecten maken en tevens leuke vriendschappen sluiten. En vanzelfsprekend zitten koffie en thee bij de prijs van een workshop in. Je krijgt 15% korting op de materialen als je minimaal 6 maal de cursus gaat volgen. Inspiratie is er voldoende, aangezien de eigenaresse Marjanne ook alles zelf maakt.

Kom ons bezoeken van dinsdag t/m zaterdag, je kunt er ook meteen een sieraad maken als je wilt.


Foto's van De Gekleurde Parel


De Gekleurde Parel in het kort

Diensten

  • Bedrijfsuitjes
  • Cursussen
  • Workshops

Online assortiment bekijken:

Ja

Producten

  • Kralen
  • Sieraden

Heeft het Thuiswinkel Waarborg kenmerk:

Ja

Online bestellen:

Ja