Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikel afbeelding

Made by me! Genomineerd voor Creatieve winkel van Nederland 2015

AMSTERDAM - De stichting Creatief Netwerk heeft een wedstrijd georganiseerd voor de eretitel “Creatieve Winkel van het jaar 2015”. Made by me uit Amsterdam behaalde in 2014 al de eretitel en zijn wederom in de race om als winnaar uit de bus te komen voor 2015. Zij strijden samen met een winkel uit Enschede en Kortrijk Belgie om de titel. Op 2 maart 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Creatief bezig zijn is hip! De afgelopen jaren zien we een sterke bewustwording van het individu. Veel creatieve mensen herontdekken het plezier en voldoening van zelf iets creëren. Het Creatief Netwerk zet zich, als organisatie van groothandelaren en fabrikanten, in voor de omzetbevordering van creatieve winkels en webshops.

Klantvriendelijkheid, service en expertise blijven hoog in het vaandel staan bij Made by me. Ook komend jaar staan er weer bijzondere activiteiten/ projecten op het programma. De winkel blijft door onze nieuwe ontwikkelingen, iets toevoegen aan de huidige hobbywereld.

Made by me geeft ook diverse workshops, zoals Sieraden maken, vrij boetseren, mozaieken en nog veel meer. Met meer dan 6000 hobbyartikelen over 110 m2 is het assortiment groot en gevarieerd. Bezoek de winkel in hartje centrum en ervaar waarom zij voor 2015 wederom uitgeroepen zouden moeten worden voor: Creatieve winkel van 2015. Kom ook eens langs of bekijk de nieuwe webshop .

Made by Me! Arts & Crafts
Tweede C. Huygensstraat 54 bg
1054 CV Amsterdam
Tel. 020-8512695
www.madebyme.in

Op December 19, 2014