Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over hobby

Producten en Diensten CREAHUIS EIGENHANDIG

In de handwerkwinkel van Creahuis Eigenhandig te Arnhem vindt u een uitgebreid assortiment quiltstoffen, breiwol en haakkatoen, borduurgaren en diverse toebehoren voor deze vormen van handwerken. Ook op het gebied van kleinvak en fournituren zijn de meest voorkomende materialen aanwezig. Sinds het voorjaar van 2016 zijn wij ook verkooppunt van diverse merken naaimachines en lockmachines en tevens ...

Lees meer >>

Op 5 september 2016

Een moderne variant van ansichtenkaarten verzamelen

Steeds meer mensen in Nederland vinden hun weg naar de postcrossing community. Postcrossing is een website voor mensen die het leuk vinden om ansichtkaarten te versturen. Op het moment zijn er 150.000 leden in 211 landen die elkaar kaarten sturen. Zo heb je al gauw elke dag een verrassing in de brievenbus!

Lees meer >>

Op 29 maart 2011

Creatieve marktplaats Etsy naar Nederland

De van oorsprong Amerikaanse onlinegemeenschap voor creatievelingen Etsy.com wil de Nederlandse markt veroveren. Onlangs organiseerde de site een eerste officiƫle bijeenkomst in Nederland, waarbij het leden en niet-leden de gelegenheid biedt om 'ongedwongen creatief te zijn'. Deze zogenoemde 'Etsy Labs' vinden al maandelijks plaats in New York, Londen, Berlijn en Parijs. Nu wordt Amsterdam aan ...

Lees meer >>

Op 17 maart 2011

Hobbywinkel-info zoekt fanatieke schrijvers en schrijfsters!

Hobbywinkel-info is altijd bezig leuke en interessante artikelen op de site te plaatsen die voor zowel bezoeker als bedrijf interessant zijn. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen.

Lees meer >>

Op 3 maart 2011

Irisvouwen : een nieuwe techniek om mooie wenskaarten te maken.

Irisvouwen is een techniek om wenskaarten te maken die is ontstaan in Nederland. Bij het irisvouwen maak je gebruik van verschillende kleuren papier met of zonder patroontjes. Deze stroken papier vouw je dakpansgewijs volgens het patroon op een kaart. Op deze manier kun je hele mooie effecten bereiken.

Lees meer >>

Op 1 maart 2011